ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

tg

O Στέλιος Βραχνής (Παραγωγή, Επιμέλεια Κειμένων, Σκηνοθεσία, Υποκριτική) είναι απόφοιτος του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης «Δ. Χορν», της κατεύθυνσης Θεάτρου- Κινηματογράφου. Φοιτά στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Είναι ιδρυτής της Ομάδας Θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές δουλειές και εκδηλώσεις του Καλλιτεχνικού Σχολείου, καθώς και της Σχολής του Ανδρέα Βουτσινά («Αλμανάκ» της Καλμπάνη, «Άλωσις» της Αλεξάνδρας Μυλωνά, «Χειμωνικός Βασιλικός» της Καρυστιάνη,» Διανυχτέρευση» της Λ. Αναγνωστάκη, «Η Αρκούδα» του Τσέχωφ, Ναι… Εγώ είμαι, βασισμένο στην Ελένη του Γ. Ρίτσου) Έχει βραβευτεί από πολλούς Ποιητικούς Διαγωνισμους κι έχει πάρει το 3ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης Λογοτεχνικού Κειμένου. Τέλος, έχει εκδόσει (αυτοέκδοση) και μία ποιητική συλλογή («Γδύσου στο Αίσθημα») το 2015. Ασχολείται με την Υποκριτική, τη Σκηνοθεσία, τη Συγγραφή θεατρικών έργων, την Ποίηση και τη Διασκευή έργων.

ghr

Η Αναστασία Τέη (Υποκριτική, Επιμέλεια Σκηνής) φοιτά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Θέατρου της Σχολής Καλών Τεχνών στην κατεύθυνση της Υποκριτικής. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο project «Μονόλογοι από τη Γάζα» (Gaza monologues) στη σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον Goldo Vio.  Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.  Έχει πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση TraVma σε σκηνοθεσία του Στέλιου Βραχνή. Ασχολείται με την Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία.

ghj

Ο Χρήστος Φώτης (Πρωτότυπη Μουσική, Μουσική Επιμέλεια, βοηθ. Σκηνοθεσίας, Διδασκαλία Ρόλων) είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Φοιτά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή. Ασχολείται ενεργά με τον κλάδο της Μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε Μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Συνθέτει μουσικά κομμάτια, τραγουδάει και παίζει πιάνο. Επίσης, έχει ασχοληθεί και με τον Θεατρικό κλάδο, γράφωντας θεατρικές κριτικές σε διαδικτυακά περιοδικά και συγγράφωντας θεατρικά κείμενα. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, στο πλαίσιο του Μουσικού Σχολείου, στα «Μεγάλα Δημήτρια» και ήταν μέλος της Αυτοσχεδιαστικής Ομάδας. Στην ομάδα θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, συμμετέχει ως ενεργό μέλος πρώτη χρονιά.

gh

Ο Χρήστος Χριστολουδάρας  (Επιμέλεια Κειμένων, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Διεύθυνση Παραγωγής) σπουδάζει Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ  «Δημόκριτος». Είναι, ιδρυτικό μέλος της ομάδας θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  και  συνεργάτης στενός του Στέλιου Βραχνή.

fgd

Ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης (Υποκριτική, Επιμέλεια Κειμένων) σπουδάζει Υποκριτική στο ΙΕΚ  Θέρμης. Είναι επίσης μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Partisans». Ασχολείται εκτός από την Υποκριτική και με τη Σκηνοθεσία κυρίως του Κινηματογράφου και με την Συγγραφή. Έχει συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Νυχτα των Μυστικών» του Άκη Δήμου στο θέατρο «Κοιτώνες». Επίσης, γράφει κείμενα σχετικά με τον Κινηματογράφο σε blogs. Στην Ομάδα Θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ συμμετέχει  πρώτη χρονιά, ως ηθοποιός.

rt6y.jpg

Η Δέσποινα Πύρτσιου (Υποκριτική) είναι απόφοιτη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Επίσης, σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Θέατρου της Σχολής Καλών Τεχνών. Ασχολείται με τη Μουσική και παίζει βιολοντσέλο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις- εκδηλώσεις του Καλλιτεχνικού Σχολείου («Τρωάδες» του Ευριππίδη, «Μήδεια» του Μπώστ, «Η Χάνελε πάει στον Παράδεισο» του Χάνκε). Στην Ομάδα Θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ συμμετέχει  πρώτη χρονιά, ως ηθοποιός.

uy8huik

Ο Γιώργος Καραμανλής (Υποκριτική) είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Φοιτούσε στο Θεατρικό Εργαστήρι «Πούπουλο» για μια δωδεκαετία. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και μουσικές δουλειές («Αντιγόνη» του Σοφοκλή, «Θα σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι). Ασχολείται ενεργά με την τέχνη της Μουσικής. Παίζει μπάσο και κλασική κιθάρα. Στην ομάδα θεάτρου ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ συμμετέχει πρώτη φορά ως ηθοποιός.